OMVR blir av mange regnet som landets største talent innenfor soul. Vi kan nå bekrefte at han kommer til å ta turen innom Varna Festival under årets arrangement.

Vi håper at denne bookingen gjør at vi favner enda bredere med vårt program. Soul er en relativt smal sjanger i Norge, og det er fint å få vist frem en av talentene innenfor denne musikkformen.

Et nytt håp for soul

Når OMVR ble kjent ble han omtalt som et nytt håp for norsk soul. Det er kanskje ikke så rart med tanke på at sjangeren har fått så lite oppmerksomhet gjennom årene. Samtidig er det liten tvil om at talentet til denne artisten taler for seg selv. Uavhengig av hvilket forhold man har til sjangeren, så er det vanskelig å ikke la seg begeistre av den stemmen han innehar. OMVR synger på en måte som kan ta pusten fra den største tvileren. De som ikke har hørt han før vil få seg en stor positiv overraskelse under festivalen. Det er bare å sette av 9-11.juli, og være klar til en minnerik festival.

Energisk live-artist

OMVR liker å stå foran et stort publikum, og er den typen artist som bare blir bedre når han opptrer live. Soul-stemmen kommer enda tydeligere frem når han får personlig kontakt med publikum. Det er mange festivaldeltakere som kommer til å få seg en opplevelse for livet når han gjester Varna Festival. Det blir en ære å få være med på å vise frem en så lovende sanger som OMVR.

En av mange spennende navn

OMVR er en av mange spennende navn som kommer til årets utgave av Varna Festival. Det er inspirerende å se at så mange velger å opptre på vårt arrangement. Det har vært en hard jobb med å få på plass så gode artister, og det er herlig at arbeidet bærer frukter. Vi håper at publikum vil sette pris på alle de spennende innslagene som står på programmet. Alle er hentet for å gi deltakerne et variert og annerledes festivalprogram. Det blir stor stas å ta imot OMVR, og de andre i sommer. Forhåpentligvis blir det stor stemning under alle konsertene.

Billettinformasjon

OMVR er en spennende artist som vi håper kan trekke sitt eget publikum til festivalen. Om ikke altfor lenge vil vi legge ut mer informasjon om billettsalget til denne begivenheten og resten av Varna Festival. Det gjenstår fortsatt noen forberedelser før vi setter i gang med salget. Det beste man kan gjøre for å holde seg oppdatert er og besøke nettsiden jevnlig. Det er her vi legger ut informasjon om alt som er relatert til salg av festivalpass. Vi ber om forståelse for at planleggingsarbeidet er en tidkrevende prosess.

OMVR er en talentfull ung artist som vi har lyst å vise frem til alle som kommer innom Varna Festival. Promotering av nye talenter er en viktig del av vårt konsept. OMVR vil tilføre årets program et unikt innslag.