Varna Festival er en årlig musikkfestival som arrangeres i musikkbyen Moss. Vi er en ung festival som ønsker å tilby et nyskapende festivalkonsept.

På Varna Festival er vi opptatt av å gi publikum et musikalsk program som favner bredt, men samtidig presenterer nye og spennende artister.

Spennende konsept

Varna Festival har skapt et konsept som setter publikum i sentrum. Festivalen ønsker å vise bredden av talenter i Norge. Samtidig ønsker man å dyrke frem de intime konsertopplevelsene. Ikke alle festivaler trenger å konkurrere om å være størst i Norge. For Varna Festival er det først og fremst et mål å være unik i norsk sammenheng. Det finnes andre musikkfestivaler med større ressurser som kan sloss om tittelen som landets største. Vi ønsker heller å være en liten festival med et høyt fokus på kvalitet.

Lokalisering og tidspunkt

Varna Festival arrangeres hvert år i Nesparken i Moss. Dette er et fantastisk område som passer glimrende til denne typen arrangementer. Dette er det faste tilholdsstedet til festivalen, og det er umulig å se for seg at Varna Festival skal arrangeres noe annet sted. Det er enkelt å komme fremt il området, og veien er godt skiltet. Likevel vil vi legge ut nærmere informasjon om hvordan man kommer frem på nettsiden. I forbindelse med musikkfestivalen vil det være enkelt å benytte seg av kollektivtransport. Dette gjør det enklere for alle som ønsker å ta del i arrangementet. Festivalen varer fra 9-11.juli.

Lokale artister

Varna Festival henter hvert år inn noen store norske artister. Disse er headlinere, og er invitert for å trekke et større publikum. Samtidig tar vi vårt samfunnsansvar ved å inkludere de lokale artistene. Festivalen har fokus på å få frem de mest talentfulle artistene i Moss. Vi håper å kunne bidra til deres karriere ved, og gi dem en større scene. Forhåpentligvis kan dette være et springbrettet for opptredener på andre store musikkarrangementer. Kanskje kommer den neste store norske stjernen til Varna Festival i år.

Billetter

Informasjon om billettsalg til årets festival vil bli presentert her på siden så fort som den er klar. Varna Festival blir mer og mer populær for hvert år. Derfor er det lurt å kjøpe billetter med en gang de legges ut for salg. Da kan man sikre seg full tilgang til alle konserter under festivalen. Vi selger også dagspass for de som bare ønsker å delta på deler av arrangementet. Disse er dog svært populære, og har en tendens til å bli utsolgt ganske raskt. Alle billetter selges gjennom vår samarbeidspartner på nett. Dette gjør at alle har lik mulighet til å sikre seg billett til årets arrangement.

Varna Festival er en unik musikkfestival som er opptatt av musikalsk kvalitet. Vi ønsker ikke å være størst i Norge, men er opptatt av å få de beste artistene. På vårt arrangement kan man ha glede av både nasjonale og lokale band og artister. Nesparken er den perfekte rammen for intime konsertopplevelser som man sent vil glemme. Festivalen satser på å bli enda større i år enn ved tidligere anledninger. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til noen fantastiske sommerdager.