Guns N’ Roses har 5 hjul, 20 betalingslinjer og er utviklet av det svenske selskapet Net Entertainment. Spilleautomaten er inspirert av Guns N’ Roses’ 30-årsjubileum som band. Maskinen er fullpakket med nye og spennende funksjoner. Maskinen har interessante animasjoner, og hjulene er satt mot bakgrunnen av en konsertscene. Som spiller kan du velge din egen liste med sanger fra bandet som vil spilles mens du jakter de store premiene. Maskinen tok markedet med storm, og vant prisen for å være en av årets beste spilleautomater.

Funksjoner og symboler

De tre symbolene som gir høyest utbetaling er alle av bandmedlemmene; Axl Rose, Slash og Duff McKagan. Disse tre, sammen med to dekorerte plektrum, er hva man ønsker å lande så ofte som mulig. Ellers er maskinen dekorert med de klassiske 10, J, Q, K, A og logoen til bandet. Guns N’ Roses-logoen er Wild og det kan lande på hvilket som helst hjul, bortsett fra hjul tre under “Appetite for Destruction” wild-funksjonen.

Wildsymbolet kan erstatte alle symboler bortsett fra bonussymbolet, som er representert med en vinylplate. Så snart en Wild lander på et hjul, vil det utvide seg og dekke hele hjulet. Den ekspanderende wilden kan erstatte alle symbolene, bortsett fra Appetite for Destruction Wild, overlay Wild i Legend Spins og Wild under Encore Free Spins. Appetite for Destruction er en overlegen wild, som vises i form av et kryss som utløses tilfeldig og erstatter alle andre symboler. Legend Spins-funksjonen utløses også tilfeldig, og tildeler deg 3 re-spinn med ett til to hjul med Stacked Wilds. I første omgang er Wilds stablet på hjul tre, på andre spinn er de stablet på hjul en og fem, og på tredje spinn vil hjul to og fire ha wilds.

Solo multiplikator-funksjonen

Denne kule funksjonen tildeler deg en tilfeldig multiplikator som går fra x4 til x10, og den kan aktiveres hvis det er minst tre matchende symboler på en vinnerlinje.

Multi-Award Bonus

Hvis du treffer tre bonussymboler på hjulene en, tre og fem i basisspillet, vil du utløse Multi-Award Bonus Wheel-funksjonen. Denne består av tre andre funksjoner som tildeles tilfeldig. De er Coin Wins, Encore Free Spins og Crowd-pleaser Bonus Game. Coin Wins-funksjonen vil gi deg alt fra 200 til 600 mynter, mens du med Encore Free Spins kan vinne 10 gratis spinn med Stacked Wilds på hjul to, tre og fire.

Crowd-pleaser-spillet er et Click and Pick-spill med tre ulike nivåer. Her får du en rekke valg som kan gi deg opptil 600 mynter om gangen. Nivå 1 tildeler deg tre klikk og åtte ting å velge mellom. Nivå to aktiveres når du får minimum 60 mynter på nivå en og antall valg er 0. På nivå to får du tre nye valg. Nivå tre aktiveres når du samler inn minimum 300 mynter samlet fra nivå en og to.

Da Guns N’ Roses-maskinen endelig kom på markedet i 2016, var den en av de mest etterlengtede spilleautomatene på mange år. NetEnt hadde gjort en formidabel jobb med å holde både kunder, kritikere og spillere på pinebenken. Det som kan sies med sikkerhet er at ventetiden var ikke forgjeves.

Dette er en maskin av ypperste klasse, og spillere verden over har trykket den til sitt bryst. Ikke bare kan man selv velge hvilke legendariske Guns N’ Roses-spor som skal spilles, men man kan se frem til timer med moro på en maskin fullpakket av spesialfunksjoner og store gevinster. Har du aldri prøvd denne maskinen er det bare å komme deg til Kasinokongen.co, finn deg en god innskuddsbonus og spill i vei. Du vil ikke angre.