Rumble In Rhodos er ikke akkurat nykommere på den musikalske scenen. De har gjennom mange år vært en av de ledende bandene innenfor sin sjanger.

Vi har nå gleden av å rapportere at gjengen blir å se på årets Varna Festival. Fansen bør kjenne sin besøkelsestid, og sette av litt tid til årets indiekonsert.

Musikk med masse energi

Det var brødrene Bratlie som tok initiativet til Oslo-bandet i sin tid. De satte i gang å jobbe med det musikalske prosjektet allerede i 2003. Dette er altså et indieband med stolte tradisjoner. De har gjennom årene spilt på noen av landets største festivaler. Dette er et band vi har brukt litt tid på å få med på vår festival. Derfor er det en lettelse å si at de kommer hit.

Mange utgivelser

Rumble in Rhodos har kommet flere utgivelser av høy kvalitet. Deres første album var «Own Me Like the City», som kom ut i 2006. I 2008 kom det imponerende andrealbumet «Intensions. De har også gitt ut «Sign of Fervent Devotion» i 2011, og «Grace and Nuance» i 2013. Dette er band som allerede har bevist mye innenfor musikk, og forhåpentligvis vil de også gi publikum en uforglemmelig opplevelse under årets festival.

Live-show i særklasse

Rumble in Rhodos har en egen evne til å engasjere publikum ved å gi av seg selv på scenen. De gir alt i øyeblikket, og viser en begeistring som det er vanskelig å finne sidestykke til. Gjennom mange år har de turnert mye over hele landet, og slik har Rumble in Rhodos opparbeidet seg mye erfaring. De vet hvordan de skal angripe de store anledningene, og skape liv foran scenekanten.

Eksklusiv konsert

Rumble in Rhodos har valgt Varna Festival som en av få musikkfestivaler de besøker. Dette ser vi på som et stort kvalitetsstempel fra et av de store navnene i bransjen. Det er noe eget med stemningen på festivaler. Derfor yter bandene ofte det lille ekstra som gjør at en konsert blir uforglemmelig. De som liker denne typen opplevelser bør derfor kjenne sin besøkelsestid. Varna Festival er et av få steder der man kan se Rumble in Rhodos stå foran et festivalpublikum.

Snart klart for billettsalg

Billettsalget til årets happening nærmer seg med stormskritt. Vi ser frem til å legge ut alle våre festivalpass og dagspass for salg. De som vil oppleve Rumble in Rhodos bør følge med på oppdateringene vi legger ut. Om kort tid vil det være mulig å skaffe seg billett til denne konserten. Det er førstemann til mølla, og vi kan av erfaring si at mange sitter klare til og skaffe seg festivalbilletter. Det er også mulig å registrere seg hos oss for å få oppdateringer om salget på e-post. Da risikerer man ikke at Rumble in Rhodos går i glemmeboken.

Rumle in Rhodos er et band som de fleste allerede kjenner til. Dette blir en av årets største begivenheter under Varna Festival. Det blir herlig å endelig få oppleve disse erfarne artistene på vår scene. Rumble in Rhodos er legender som ingen bør gå glipp av!