Det er ikke mange band som har hatt like stor innflytelse på norsk musikk de siste årene som Kråkesølv. Vi kan endelig avsløre at de tar turen innom oss i sommer!

Mange fans har nok ventet i spenning etter at ryktene begynte å gå om en mulig Kråkesølv-konsert på Varna Festival. Vi er glade for at vi ikke kommer til å skuffe en eneste fan av bandet.

Bodø-band med sterk musikalsk CV

Kråkesølv er et band som lar musikken snakke for seg selv. De har tatt Norge med storm hver eneste gang de har utgitt en ny plate. Medlemmene av bandet er fra Bodø, og har en ekte nord-norsk stil. Bandet varierer mellom lett pop, og røff rock. Musikken kan minne om alt fra Dungen til Radiohead. De har mange inspirasjonskilder, og liker å vise frem ulike sider av seg selv i musikken. Mange vil se på Kråkesølv som et ekte indieband, som tidvis leverer mer dansbar musikk.

Uortodokse musikere

Kråkesølv har aldri vært redde for å gå sine egne veier, og overraske fansen. De takket blant annet nei til et Statoil-stipend på 800 000 kroner. Dette hadde nok de fleste andre norske artister ikke sagt nei til. De la også ut et av sine album for gratis nettlasting. Dette var et stunt som provoserte enkelte i musikkbransjen. Kråkeselv er et friskt pust i Norge, og det er herlig at et band tør å gå nye veier.

Født til å stå på scenen

Kråkesølv har gradvis bygget seg opp til å bli et av landets beste live-band. De har levert utallige konserter som har blitt godt mottatt av både pressen og publikum. I løpet av de siste årene har de stått på scenen foran publikum i store deler av landet. De har endå til gode å komme til Nesparken. Heldigvis er det ikke lenge til de setter kursen mot Moss og vår festival.

Billetter til Kråkesølv

Det nærmere seg slippdato for billettene til årets begivenhet i Moss. Varna Festival håper på at mange tar turen innom årets happening. Erfaring fra tidligere år viser at det er en god ide å kjøpe billetter med en gang. Dette gjelder spesielt for de som bare ønsker å komme på en spesiell dag. Disse billettene er nemlig veldig attraktive, og det er vanskelig å si hvor lenge de kommer til og være i salg. Kråkesølv er en av de bandene vi tror kommer til å trekke et stort publikum, så det er ingen grunn til å vente. Vi legger ut mer informasjon om salget innen kort tid. Følg med her på nettsiden for siste nytt.

Kråkesølv er et nyskapende Bodø-band som lager fengende pop og rock. De har aldri vært redde for å være seg selv, og har flere ganger demonstrert at de tør å gå i motsatt retning av bransjen. Kråkesølv er et band vi har ønsket oss til festivalen i lang tid. Derfor er det en lettelse at denne konserten endelig er i boks. Varna Festival ser frem til at Bodø-bandet tar turen innom i sommer!