Sjelden har et norsk band fått flere positive reaksjoner på kort tid enn Away. Den positive omtalen har ikke lat vente på seg for dette lovende bandet. I sommer blir de å se på vår festivalscene.

Det er bare å se frem til at et av landets mest lovende band skal opptre. Away er bandet alle snakker om, og ingen vil gå glipp av i år.

Forfriskende innslag

Away er et frisk pust som norsk musikkbransje har ventet lenge på. De har alt som skal til for å slå igjen både i Norge og internasjonalt. Derfor er det gledelig at talenter som dette bandet blir satset på. Varna Festival ønsker å bidra til deres karriere ved å ha Away på plakaten. Musikken er innovativ, og noe litt utenom det vanlige. De byr på engasjerende tekster, og melodier som kan begeistre hvem som helst. Det er lett å forstå at så mange peker på Away som det neste store innenfor musikk her i landet.

Energi og ambisjoner

Når Away står på scenene så er det lett å merke at de vil noe med musikken sin. De sparer ikke på kruttet når de spiller konserter. Her snakker vi om et band som gir alt hver eneste gang.  Det er lett å se den voldsomme entusiasmen som ligger bak de energiske låtene som de spiller. Når man ser Away stå foran et publikum, så legger man raskt merke til at de har store ambisjoner med sitt musikalske prosjekt. Dette er et band som ikke er fornøyd med å være en del av mengden. De vil skille seg ut, og vise hva de er gode for. Det blir en fryd å være tilstede på deres konsert under Varna Festival. Forhåpentligvis vil det bli vanvittig trykk foran scenen, og et stort publikum som skaper liv. Det er all grunn til å tro at det vil stor interesse rundt denne begivenheten.

Billetter til konserten

Det er nok mange som ønsker å få med seg Away under årets festival. Det blir fort trangt om plassen når en band vekker så stor interesse blant publikum. Det kan være lurt å følge med på når vi legger ut mer informasjon om billettsalget. Da kan man sikre seg de beste festivalpassene før de blir utsolgt. Er man tidlig ute, så kan man velge mellom både dagspass og festivalpass. Vi vil offentliggjøre informasjon om salget så fort som den er klar. Alt vil bli lagt ut her på nettsiden før det blir kjent gjennom andre kanaler. Alt salg av billetter foregår gjennom våre samarbeidspartnere. Salget vil foregå ved hjelp av brukervennlige løsninger på nett.

Away er et ungt band som vi har enorme forventninger til. Vi har stor tro på at de skal innfri, og levere en imponerende konsert under årets festival. Dette er et band alle som er opptatt av musikk bør få med seg. Away kan fort bli det nye store navnet innenfor norsk musikk. Ta turen innom for å oppleve noen musikere med internasjonalt potensiale.