Chain Wallet er et relativt ungt band som nok en gang bekrefter Bergen sin status som musikkby. Disse ambisiøse nykommerne blir et av mange innslag på årets program.

Chain Wallet har en stil som bærer preg av tydelige musikalske referanser. De er kanskje ikke opptatt av å være det mest nyskapende bandet, men er likevel et friskt pust i norsk musikkbransje.

80-tallet møter moderne indie

Det er mange som har pekt på de tydelige inspirasjonskildene fra 80-tallet. Chain Wallet virker å være spesielt fascinert av post-punk. Dette kombinerer de strålende med moderne referanser fra forskjellige indieband. Bandet gir oss fengende og lett musikk som det er enkelt å like. I et variert bergensk musikkmiljø føles det likevel som Chain Wallet tilbyr noe som ikke tidligere har vært en del av «Bergensbølgen». Kanskje er dette bandet som nok en gang kan revitalisere Bergen som musikkby.

Klare for konsert

Chain Wallet er klare til å gi alt under årets Varna Festival. Dette er et band som elsker å stå foran et publikum, og vise frem sin egen musikk. Vi ser frem til å presentere et så spennende ungt band. Chain Wallet passer perfekt med profilen til vårt arrangement. De er unge talenter som enda ikke har fått ut sitt fulle potensiale. Vi håper at vi kan bidra til at de tar et steg til på veien. Varna Festival har alltid hatt et spesielt fokus på å få frem bidrag i alle sjangere, og vise frem det beste fra ny norsk musikk.

Tidenes beste program

Chain Wallet er bare en av mange spennende navn som vil være på plakaten under Varna Festival. Vi som jobber med festivalen vil strekke oss til å hevde at årets program er tidenes beste. Vi har hatt flere gode arrangementer tidligere, men ingen som har hatt et så variert program. På Varna Festival vil alle finne noe de liker, uavhengig av om de er opptatt av rock, indie eller soul. Det er bare å se frem til et festivalprogram fullspekket med kvalitetskonserter. Varna Festival satser som aldri før, og har store ambisjoner for hele arrangementet.

Kjøp billetter på nett

De som ønsker å se Chain Wallet på Varna Festival har to muligheter.  Man kan velge mellom festivalpass for hele festivalen eller dagspass for en spesiell dag. Vi håper at så mange som mulig ønsker å benytte seg av muligheten til å være med på hele festivalen. Likevel legger vi også til rette for de som ønsker å være med en dag eller to. Billettene blir snart lagt ut for salg, og det gjelder å være raskt ute med kjøp av billetter. Det er ingen som kan si med sikkerhet når festivalen blir utsolgt. Dagspassene har en tendens til å bli solgt i løpet av relativt kort tid.

Chain Wallet tilfører det musikalske programmet en spennende blanding av post-punk og indie. Dette er et band som skiller seg ut fra mengden i norsk musikk. Det blir interessant å se hva de kan utrette på vår festivalscene.