Funkin’ Matt er en norsk DJ og produsent som allerede har gjort seg bemerket i inn- og utland. Vi kan nå melde at han kommer til å være et av festivalens elektroniske innslag.

Funkin’ Matt serverer publikum nyskapende elektronisk musikk som det er lett å la seg fenge av. Vi ser frem til å oppleve hans spektakulære sceneshow under Varna Festival.

Suksess i utlandet

Funkin’ Matt er en norsk artist som også har slått gjennom utenfor landets grenser. Innen for klubbmusikken er han velkjent i blant annet Nederland. Han fikk nemlig en hit i dette landet med låten «Bouncing Harbour». Oslo-artisten ble først signert til Samsobeats, men dannet senere et eget plateselskap. Funkin’ Matt er også et kjent navn for de som er opptatt av norsk elektronisk musikk. Han er en utradisjonell DJ som liker å utfordre lydbildet med nye referanser. Dette er absolutt noe musikken trenger mer av fremover. Det er denne typen pionerer som utfordrer det etablerte, og skaper ny grobunn for musikalsk utvikling. Funkin’ Matt er en norsk DJ som har klokketro på fremover.

Stort publikum

Artister som Funkin’ Matt får stadig et større publikum i Norge. Det er gledelig at det er utvikling innenfor denne typen musikk. En DJ vil skape et show som er helt annerledes enn de fleste andre typer artister. Derfor er dette konserten for de som vil få med seg noe nytt og spennende. Dette er ikke bare et show for dedikerte tilhengere, men også for alle andre nysgjerrige musikkfans. Selv den mest hardbarka rockefansen bør gi Funkin’ Matt en sjanse. Alle er velkomne til å oppleve han når det braker løs på Varna Festival.

Nytt konsept

Elektronisk musikk er det nye elementet i vårt festivalkonsept. Dette er en sjanger som har blitt mer populær de siste årene. Det er derfor naturlig at vi også inkluderer slik musikk i Varna Festival. Tidligere har vi satset mer på pop og rock, men i år går vi nye veier. Dette mener vi er en tidsriktig strategi som gjør festivalen mer aktuell for flere mennesker. Det er ingen tvil om at stadig flere lar seg engasjere av musikksjangeren. Elektronisk musikk er kommet for å bli, og Funkin’ Matt er en god representant for sjangeren. Derfor har vi ingen betenkeligheter med å si at dette er noe av det mest interessante som skjer på årets festival.

Kjøp billetter til Funkin’ Matt

All informasjon om billettsalget til Funkin’ Matt og resten av festivalen vil bli offentliggjort på denne nettsiden når tiden er inne. Det vil kun være mulig å kjøpe billetter gjennom vår salgskanal på internett. Følg derfor nøye med på alle oppdateringer som kommer fremover.

Funkin’ Matt er et spennende navn innenfor elektronisk musikk. Vi satser på at det blir skikkelig feststemning når han gjester Varna Festival. Dette er en del av vår nye satsning på nye sjangere. Forhåpentligvis blir elektronisk musikk et årlig innslag under festivalen.