Comet Kid er et spennende norsk band som allerede har vist at de er et fantastisk live-band. Heldigvis kommer de til Varna Festival i år.

Det er ikke mange band som klarer å opparbeide seg et så stort navn på så kort tid. Comet Kid har gjort mye allerede, selv om de fortsatt er unge og lovende.

Hipstere med potensiale

Comet Kid er et band som har potensiale til å gjøre store ting innenfor musikken. De er stolte hipstere som er opptatt av å lage gode album. Debuten «Roots» ble godt mottatt av både anmeldere og publikum. Etter dette har de kommet med flere nye utgivelser som har gitt mersmak.

Navnet sier alt

På mange måter så sier navnet, «Comet Kid», det meste om dette bandet. De har kommet ut av ingenting, og imponert de fleste nærmest umiddelbart. Dette bandet har store ambisjoner, og er ikke redde for å si det. De vet hva som skal til for å skape interesse, og underholde et publikum. Denne typen holdning gjør at man får spesielle forventninger til bandet, og vi har stor tro på at de kommer til å levere på festivalen.

Spiller på første dag

Etter planen skal bandet spille på første dag av festivalen. Derfor ligger alt til rette for en god start på begivenhetene. Noen har sammenlignet bandet med Coldplay, og dette kan kanskje være et riktig bilde på hva man kan vente seg under konserten. Sammenligningen er også en bekreftelse på at dette bandet er flinke til å opptre på en scene.

Nye artister snart

I forbindelse med denne lanseringen kan vi også avsløre at vi kommer til å presentere flere nye artister snart. Varna Festival er stadig i forhandlinger med aktuelle navn, og vil sende ut informasjon om bekreftede artister og band fortløpende. Det er bare å glede seg til flere spennende overrraskelser i tiden som kommer. Noen ganger kan det komme nye navn så sent som noen uker i forkant. Dette er med på å gjøre ventetiden enda mer spennende for de som skal på Varna Festival.

Billetter til konserten

De som vil få med seg Comet Kid på Varna Festival må gå til innkjøp av et festivalpass eller dagspass. Vi har delt opp billettene slik at det skal være et tilbud både for de som vil oppleve hele arrangementet, og de som vil få med seg en spesiell dag. Det er ikke mulig å kjøpe billetter til bare en konsert. Billettene vil snart bli lagt ut for salg gjennom våre samarbeidspartnere. Alt salg foregår gjennom trygge kanaler på internett. Av erfaring vet vi at noen billettyper blir utsolgt relativt raskt. Derfor er det lurt å følge med når vi legger ut billettene.

Comet Kid er et ungt band som allerede har presentert noen imponerende utgivelser. Det er med stor glede at vi kan melde at de blir en av årets headlinere. Det er bare å sette kursen for Moss i sommer om du vil oppleve dette bandet på festivalscenen. Vi føler oss sikre på at du ikke kommer til å angre.