Varna Festival er svært glade for å presentere Thomas Dybdahl som headliner til årets program. Publikum kan glede seg til å se en av landets ledende artister på scenen!

Thomas Dybdahl har over mange år vist at han er en av Norges dyktigste musikere. Han er kjent for å levere uforglemmelige konserter.

Lang karriere

Thomas Dybdahl har etterhvert opparbeidet seg en lang karriere i norsk musikk. Han begynte sin musikalske reise i Stavanger-bandet Quadraphonics, men bestemte seg raskt for å bli soloartist. Dette resulterte i debutsingelen, «Bird», som ble utgitt i år 2000. Senere har Dybdahl imponert det norske musikkpublikummet med album som «Stray Dogs» og «Science». Gjennom årene har han bidratt til utallige utgivelser i flere forskjellige sjangere. Han har også vært produsent på Bjørn Eidsvåg sitt album, «Rundt neste sving». De to artistene kom visst nok i kontakt ved hjelp av Youtube, og ble enige om et samarbeid. Dette viser hvor stor bredde det er i musikkarrieren til Stavanger-artisten.

Suksess med National Bank

Thomas Dybdahl er utover solokarrieren mest kjent som medlem av bandet National Bank. Dette bandet hadde stor suksess, og solgte mange plater i Norge. I tillegg klarte de i løpet av kort tid å vinne Spellemannsprisen. Dette er en ære som er forbeholdt relativt få norske artister. Dybdahl bidro sterkt til å lage musikken som gjorde suksessen mulig.

Intime konserter

Dybdahl er kjent for sine intime og autentiske opptredener. Han har gjestet mange festivaler tidligere, og turnert over hele Norge. Thomas Dybdahl har både erfaringen og engasjementet som skal til for å begeistre et publikum. Han er klar til å levere varene også på vår festival. Forhåpentligvis får publikum høre alle de gamle favorittene, og noen nye sanger.

Praktisk informasjon

Etterhvert som vi utarbeider programmet for årets festival, så vil vi komme tilbake med mer praktisk informasjon. En konsert med en så stor artist krever at alt gjennomføres på riktig måte. Vi vil derfor passe på at all informasjon er bekreftet før vi går ut med tidspunkt og annen informasjon. Med en gang vi har alt klart så vil vi opplyse om dette eksklusivt her på siden. Da har alle den samme muligheten til å holde seg oppdatert på det som skjer.

Billetter

Med en artist som Thomas Dybdahl med på laget, så er det all grunn til å tro at billettene vil bli utsolgt raskt. Dette gjelder spesielt dagspassene til den aktuelle datoen. Derfor gjelder det å kjøpe billett så raskt som mulig. Det er dumt å gå glipp av en så stor artist bare på grunn av manglende kapasitet. Nesparken er ikke så stor, og det er begrenset hvor mange billetter vi kan selge. Alt tyder på at det vil bli fullt, og dette vil resultere i fantastisk stemning i parken.

Det er en stor ære å få besøk av en berømt artist som Thomas Dybdahl. Vi er svært begeistret over at han skal stå på vår scene i sommer. Det blir uten tvil en stor opplevelse for alle som kommer på konserten.